Ønsker du å rekruttere nye medlemmer eller promotere din gruppe?
Kampanjer i Nyby er perfekt til nettopp dette!

Kampanjer kan du enkelt dele på gruppens offentlige Nyby-side, men du får også en internettlink (url) til en påmeldingsside du enkelt kan dele på f.eks. Facebook, Twitter, SMS, epost, hjemmeside etc - der du best treffer målgruppen du ønsker å nå ut til.

Kampanjen kan du enkelt skreddersy etter din gruppes ønsker og behov, og du kan når som helst redigere eller slette kampanjen.

Slik lager du en kampanje
Les mer om offentlig Nyby-side