Dataportabilitet

Du kan be om en kopi av personopplysninger i et elektronisk format som du kan gi til andre tjenesteleverandører. Vi vil svare på henvendelsen din innen 30 dager ved å gi deg en kobling til et sted du kan laste ned dataene fra.

Avslutte konto og slette data

Du kan be om å få avsluttet kontoen din. Følgende betingelser gjelder:

  • Alle produkter og tjenester må kanselleres før avslutning. Hvis det er noen aktive produkter eller tjenester knyttet til kontoen, kan den ikke avsluttes.
  • Du vil ikke lengre kunne logge på kontoen din etter at den er avsluttet.

Når du stenger kontoen din, kan det ta opptil 30 dager før kontodataene slettes. Etter slettingen vil du ikke lengre ha tilgang til kontoen din, og kontoen kan ikke gjenopprettes. Data som er nødvendig for produktet eller tjenestene du har kjøpt, kan bli bevart hvis dette er nødvendig for våre legitime forretningsmål eller juridiske eller kontraktsmessige krav til arkivføring.

Fant du svaret?