Sikkerhet og personvern
Slik bruker vi dataene dine
Knut Urdalen avatar
Skrevet av Knut Urdalen
Oppdatert over en uke siden

Hva slags informasjon om meg samler Nyby inn?

Vi samler inn grunnleggende opplysninger om deg når du oppretter en konto, som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Når du legger til tjenester, kan det hende vi samler inn ytterligere informasjon som offentlig identifikasjon. Vi registrerer også informasjon når du kontakter oss, herunder kundeservicehenvendelser og merknader eller detaljer som forklarer hva du spurte om og hvordan vi svarte. Vi bruker også informasjonskapsler og lignende teknologier på nettsidene og mobilprogrammene våre for å samle inn informasjon om samhandling og bruk. I våre brukervilkår finner du mer informasjon om den bestemte typen informasjon vi samler inn.

Hvordan bruker Nyby informasjonen om meg?

Vi bruker informasjon om deg til å levere, forbedre og oppdatere tjenestene vi leverer til deg. Vi bruker for eksempel informasjon om deg til å opprette kontoen din, levere tjenester (herunder nettsteder og mobilprogrammer) og oppdage og hindre misbruk. Du finner mer informasjon i vår personvernpolicy.

Deler Nyby opplysningene mine med tredjeparter?

Vi dele ikke personopplysningene dine med tredjeparter.