Sikkerhet og personvern
Valgmulighetene dine vedrørende dataene vi samler inn
Knut Urdalen avatar
Skrevet av Knut Urdalen
Oppdatert over en uke siden

Vi gir deg verktøyene du trenger for å administrere kontoinformasjon og veiledning i hvordan du bruker dem. Det er bare å åpne profilen din i appen eller kontakte oss slik:

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, problemer med eller klager på personvernpolicyen eller tjenesterutinene våre, kan du kontakte Data Protection Officer via e-post på hei@nyby.no

Du kan også kontakte oss på følgende måter:

• Per post: Nyby AS, c/o Tøyen Startup village, Hagegata 22, 0653 OSLO

• Per telefon: +47 22 12 07 03

Vi vil besvare alle forespørsler, spørsmål eller anmodninger innen tretti (30) dager.