Logg inn som gruppeleder i Nyby for første gang

Hvordan bli gruppeleder i en gruppe i Nyby?

Oppdatert over en uke siden

For å bli gruppeleder i Nyby må du inviteres til dette. Dette kan være av en annen gruppeleder i gruppen eller andre som har tilgang til dette, f.eks Nyby-agenten i din kommune. Om du har spørsmål rundt dette ta derfor kontakt med din Nyby-agent eller med oss i Nyby: hei@nyby.no

Når du er invitert som gruppeleder i en gruppe kan du logge deg inn i Nyby admin (admin.nyby.no > administrativt verktøy for gruppeledere på web) og får du også tilgang til funksjoner for gruppeledere i mobil-appen.

Første gang du logger inn som gruppeleder:

1. Når du inviteres som gruppeleder i en gruppe vil du motta en SMS om dette på telefonnummeret du registreres med i Nyby.

2. Klikk på lenken i SMSen og følg stegene her. Om du skal være gruppeleder i flere grupper, vil du få en ny invitasjon på SMS for hver gruppe du skal være gruppeleder i og du må klikke på linken i hver invitasjon og fullføre stegene for å aktivere hver enkelt gruppe. Dette må gjøres av sikkerhetsmessige årsaker og hver invitasjon fungerer kun en gang.
3. Når registreringen er gjort vil du få gruppelederfunksjoner i mobil-appen og du kan logge inn i Nyby admin på web. Velkommen som gruppeleder i Nyby! 🎉

Har du ikke mottatt invitasjon på SMS kan du gjøre følgende:

• Kontakt personen som har lagt deg til som gruppeleder og kontrollér at riktig telefonnummer er registrert.

• Om riktig nummer er registrert og du fremdeles ikke har fått SMS, kan du ta kontakt med support i Nyby: hei@nyby.no eller via vår chattetjeneste nederst i høyre hjørne på denne siden, så bistår vi deg videre.