Legg nye medlemmer automatisk til en undergruppe

Slik velger du undergrupper du ønsker nye medlemmer automatisk skal bli lagt til.

Magnus Kober avatar
Skrevet av Magnus Kober
Oppdatert over en uke siden

1. Logg inn i Nyby-admin
2. Klikk på Innstillinger i menyen til venstre.
3. Scroll ned på siden til punktet Automatisk legg til medlemmer i en undergruppe og klikk på + Velg undergrupper

4. Du får nå en oversikt over alle undergrupper som er opprettet i din gruppe.
Velg undergruppen(e) du vil at alle nye medlemmer automatisk skal bli lagt til, og klikk Ferdig for å lagre og avslutte.

Alle nye medlemmer blir nå automatisk lagt til undergruppen(e) du har valgt. Om du ønsker å legge til eller fjerne medlemmer fra undergrupper i etterkant, kan du gjøre dette i Undergruppe-oversikten: Medlemmer > Undergrupper