Velkommen til Nyby!

Nyby gjør det mulig å koble de som trenger noe direkte med de som kan bidra. Grupper er kjernen i Nyby. Alle må være med i en gruppe for å kunne be om eller bidra med noe. Slik blir det trygt å samarbeide. Hvis du trenger noe, kan du legge ut en forespørsel. Vil du bidra, svarer du bare på forespørslene som dukker opp.

1. Finn en gruppe å bli med i

1. Trykk på "Hjem" for å finne grupper du kan bli med i!
  2. ...eller trykk på bildet ditt i venstre hjørne og så "Grupper"

2. Legg ut en forespørsel

For å kunne legge ut forespørsler må du først være med i en gruppe.

1. Gå til "Hjem"
  2. Trykk på "+ Skriv ny" og velg hvilken kanal du vil legge ut forespørselen i
  3. Skriv forespørselen og publiser!
  4. Du får varsel når noen svarer. Når dere har avtalt noe, kan du trykke på "Lag avtale" i meldingstråden for å markere forespørselen som avtalt.

3. Svar på en forespørsel

For å kunne svare på forespørsler må du først være med i en gruppe.

1. Gå til "Hjem" for å se forespørsler til deg
  2. Trykk på forespørselen
  3. Trykk på "Kontakt" for sende melding til den som la ut forespørselen
  4. Svarene finner du under "Meldinger"
  5. Når dere har avtalt noe kan du trykke på "Lag avtale" i meldingstråden

4. Delta på et arrangement

Hvis gruppene du er med i har arrangementer, finner du disse under "Arrangementer" i menyen. Trykk på "Bli med" for å delta på arrangementet.

5. Send melding i Nyby

I Nyby kan du sende meldinger til andre i gruppen din. Hvis du har lagt ut en forespørsel kommer svarene som meldinger. Trykk på "Meldinger" i menyen for å se og skrive meldinger.