For å legge ut forespørsler må du være med i en gruppe. Les mer om dette her

Legg ut en forespørsel:

1. Gå til Hjem-skjerm
  2. Trykk på + Skriv ny og velg hvilken kanal du vil legge ut forespørselen i
  3. Skriv forespørselen
  4. Klikk Publiser. Personer som er kvalifisert til å ta oppdrag fra deres gruppe vil nå få varsel i sin Nyby-app.
  5. Du får varsel når noen svarer. Gå til meldinger for å starte en dialog. Blir dere enige om en avtale klikker du på Lag avtale øverst i meldingstråden.

Hvor ser jeg mine forespørsler etter at jeg har lagt dem ut?

Alle dine forespørsler finner du under Dine forespørsler. Herfra kan du gjøre endringer i forespørslene, samt slette forespørsler ved behov.

1. Gå til Hjem-skjerm
  2. Scroll nedover til du finner seksjonen Dine forepørsler

Alternativt..

1. Klikk på profilbildet øverst til ventre i Hjem-skjermen
  2. Klikk på Dine forespørsler i menyen

Hvor finner jeg oversikt over mine inngåtte avtaler?

Alle avtaler du lager i Nyby finner du under Dine avtaler

1. Gå til Hjem-skjermen
  2. Scroll nedover til du finner seksjonen Dine avtaler

alternativt...

1. Klikk på profilbildet øverst til ventre i Hjem-skjermen
  2. Klikk på Dine avtaler i menyen