Du kan legge ut en forespørsel om du ønsker hjelp til noe. For å kunne legge ut en forespørsel må du være medlem i en gruppe. Hvis du er medlem av en gruppe kan du se filmen under, eller lese deg gjennom teksten for å lære hvordan du legger ut en forespørsel. Hvis du ikke er medlem i en gruppe enda kan du se hvordan du gjør det her

Legge ut en forespørsel

1. På Hjem-skjermen inne på appen klikker du på "Skriv ny"
  2. Velg "Ny forespørsel"
  3. Velg deretter hvilken kanal du ønsker å be om hjelp i

4. Skriv din forespørsel og trykk "Publiser"
5. Forespørselen din er nå publiser
6. Når noen svarer på forespørselen din, vil du få et rødt ett-tall på meldingsikonet (som vist på bildet over). Trykk på ikonet og deretter inn på meldingen

7. Inne i meldingstråden kan dere avtale nærmere - det er opp til dere om dere vil avtale detaljene rundt forespørselen direkte i meldingstråden eller på telefonen
8. Når dere har blitt enige om hva som skal gjøres, kan du trykke på "Lag avtale" øverst i høyre hjørne
9. Trykk "Bekreft"
10. Dere har nå laget en avtale!

For å se avtaler du allerede har laget i appen, følger du stegene under:

1. På hjem-skjermen trykker du på "Hjem" øverst i venstre hjørne
  2. Trykk på dine forespørsler
  3. Her ser du alle avtalene du har laget