Som frivillig i Nyby vil du kunne svare på forespørsler fra andre. For å kunne gjøre dette må du først være medlem av en gruppe. Hvis du ikke er det kan du se hvordan du gjør det her. Hvis du allerede er medlem av en gruppe kan du følge forklaringen under.

Når noen legger ut en forespørsel vil du få en varsel på din telefon. Hvis du ikke får varsler når forespørsler blir lagt ut, kan du klikke her for Apple eller her for Android

🔴 Merk at som frivillig kan du kun svare på forespørsler, du trenger ikke å legge ut noe sted at du tilbyr hjelp, da dette er implisit ettersom du er med i en gruppe for frivillige. Se videoen under eller les deg gjennom stegene for hvordan du svarer på en forespørsel.

1. Forespørsler fra din gruppe vil komme opp på forsiden inne på Hjem-skjermen i appen når noen trenger hjelp (Bilde 1)
  2. Når du trykker på forespørselen vil du kunne sende en direkte melding til personen som har lagt ut forespørselen
  3. Inne på meldingstråden kan dere avtale detaljer rundt oppdraget. Dette kan for eksempel være tidspunkt, sted, eller å utveksle telefonnummer.
  4. Når alt er avtalt vil personen trykke på "Lag avtale" og du vil få opp at en avtale er lagt (bilde 3)

Dere har nå lagt en avtale!

For å se dine avtaler, følg stegene under:

1. På hjem-skjermen trykker du på "Hjem" øverst i venstre hjørne
  2. Trykk på "dine avtaler"
  3. Her ser du alle avtalene du har laget