Vad är en kampanj?

Rekrytera nya medlemmar eller marknadsför din grupp enkelt i Nyby!

G
Skrivet av Gustav Ronéus
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du rekrytera nya medlemmar eller marknadsföra din grupp?
Kampanjer i Nyby är perfekt för just detta!

Kampanjer du enkelt kan dela på gruppens offentliga Nyby-sida. Du får också en internetlänk (url) till en registreringssida som du enkelt kan dela på platser där du bäst träffar er önskade målgrupp, ex. Facebook, Twitter, SMS, e-post, hemsida etc

Kampanjen kan du enkelt anpassa efter gruppens önskemål och behov och du kan när du vill redigera eller radera kampanjen.