Hur skapar jag en förfrågan i appen?

Steg-för-steg

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan skapa en förfrågan om du vill ha hjälp med något. För att kunna skapa en förfrågan måste du vara medlem i en grupp. Om du är medlem i en grupp, följ stegen nedan för att skapa en förfrågan. Om du ännu inte är medlem i en grupp kan du se hur du blir det här

Skapa en förfrågan

1. Klicka på "Skriv ny" på hemskärmen i appen.

2. Välj "Ny förfrågan"

3. Välj sedan vilken kanal som du önskar att be om hjälp i

4. Skriv din förfrågan och tryck på "Publicera"
5. Din förfrågan är nu publicerad
6. När någon svarar på din förfrågan får du en röd på meddelandesymbol (som visas på bilden ovan). Tryck på ikonen och sedan på meddelandet

7. Inuti meddelandetråden kan ni avtala närmare - det är upp till dig om du vill avtala detaljerna runt din förfrågan direkt i meddelandetråden eller över telefon
8. När ni har kommit överens om vad ska göras kan du klicka på "ingå en överenskommelse" i det övre högra hörnet
9. Tryck på "Bekräfta"
10. Ni har nu en överenskommelse!

För att se dina överenskommelser i appen följer du stegen under:

1. Klicka på "Hem" i hemskärmen i det övre vänstra hörnet

2. Klicka på dina förfrågningar

3. Här kan du se alla dina överenskommelser