Download app’en og tilmeld dig i Nyby

Trin-for-trin forklaring

A
Skrevet af André Fredriksen
Opdateret over en uge siden

Velkommen til Nyby!

Nyby gør det muligt at forbinde dem som ønsker hjælp til noget med dem som ønsker at hjælpe. For at komme i gang skal du hente Nyby-app’en og registrere dig med dit telefonnummer. Følg nedenstående trin for at se hvordan.

Den første forklaring vil vise hvordan man gør for iPhone (Apple), rul ned for at se hvordan man gør for Samsung og andre telefoner (Android).

Download Nyby-app’en i App Store

● Gå ind på App Store på din telefon
● Søg efter "Nyby"

● Tryk på ikonet som ligner en sky for at downloade

● Trykk på "Åbn" når den er færdig med at downloade

● Indtast dit telefonnummer

● Du vil nu modtage en SMS-besked med en firecifret kode. Denne kode skal indtastes i det felt som vises.

● Indtast dit navn

● Indtast din e-mail

● For at indtaste hvor du befinder dig, kan du vælge mellem “Vælg by eller sted” eller “Brug min nuværende position”. Du er velkommen til at trykke på “Brug min nuværende position” så du er sikker på at det registreres korrekt, men det er selvfølgelig op til dig. NB! For at kunne blive medlem i en gruppe, skal du have tilføjet en placering, så det er vigtigt, at du gennemfører dette trin.

● Tryk på "Tillad mens app’en er i brug". På den måde vil du altid kunne søge efter grupper i nærheden og du slipper for at gå ind og ændre indstillinger senere.

● Tryk på "Bekræft"

● Læs brugsbetingelserne og tryk på “Jeg accepterer”. Hvis du ikke accepterer, vil du ikke kunne bruge app’en. Du er velkommen til at kontakte os, hvis noget er uklart i vilkårene.

● Tryk på "Luk"

● Tryk på "Tillad" for at modtage underretninger når der kommer nye anmodninger i grupperne du er medlem af, eller når nogen svarer på dine anmodninger.

Du er nu oprettet i Nyby og kan begynde at bruge app’en. For at komme i gang skal du melde dig ind i en gruppe. Grupperne er selve kernen i Nyby og det er her du kan bede om hjælp eller tilbyde din hjælp. Tryk her for at se hvordan du melder dig ind i en gruppe (indsæt link)

Download Nyby-app’en i Google play (til alle Android-telefoner, inklusive Samsung)

● Tryk på ikonet "Play Butik" inde på din telefon (billedet til venstre)

● Søg efter "Nyby" og klik på den grønne knap "Installer" (billedet i midten)

● Når app’en er installeret vil der stå "Åbn" i den grønne knappe - tryk på dette (billedet til højre)

● Indtast dit telefonnummer

● Du vil nu modtage en SMS med en firecifret kode (billede til højre). Indtast denne kode i feltet som du ser på billedet til højre.

● Indtast dit navn

● Indtast din e-mail

● For at indtaste hvor du befinder dig, kan du vælge mellem “Vælg by eller sted” eller “Brug min nuværende position”. Du er velkommen til at trykke på “Brug min nuværende position” så du er sikker på at det registreres korrekt, men det er selvfølgelig op til dig. NB! For at kunne blive medlem i en gruppe, skal du have tilføjet en placering, så det er vigtigt, at du gennemfører dette trin.

● Tryk på "Tillad mens app’en er i brug". På den måde vil du altid kunne søge efter grupper i nærheden og du slipper for at gå ind og ændre indstillinger senere.

● Tryk på "Bekræft"

● Læs brugsbetingelserne og tryk på “Jeg accepterer”. Hvis du ikke accepterer, vil du ikke kunne bruge app’en. Du er velkommen til at kontakte os, hvis noget er uklart i vilkårene.

● Tryk på "Luk"

● Trykk på "Tillad" for at modtage underretninger når der kommer nye anmodninger i grupperne du er medlem af, eller når nogen svarer på dine anmodninger.

Du er nu oprettet i Nyby og kan begynde at bruge app’en. For at komme i gang skal du melde dig ind i en gruppe. Grupperne er selve kernen i Nyby og det er her du kan bede om hjælp eller tilbyde din hjælp. Tryk her for at se hvordan du melder dig ind i en gruppe (indsæt link)