Hva er en kampanje?

Rekrutter nye medlemmer eller promoter din gruppe på enkelt vis i Nyby!

Maren Hovden avatar
Skrevet av Maren Hovden
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å rekruttere nye medlemmer eller promotere din gruppe?
Kampanjer i Nyby er perfekt til nettopp dette!

Kampanjer kan du enkelt dele på gruppens offentlige Nyby-side, men du får også en internettlink (url) til en påmeldingsside du enkelt kan dele på f.eks. Facebook, Twitter, SMS, epost, hjemmeside etc - der du best treffer målgruppen du ønsker å nå ut til.

Kampanjen kan du enkelt skreddersy etter din gruppes ønsker og behov, og du kan når som helst redigere eller slette kampanjen.