I Nyby kan du som gruppeleder legge til eller fjerne andre gruppeledere i din gruppe. Mange grupper har behov for å ha flere gruppeledere, noe du enkelt kan legge til i Nyby-admin. Alle gruppeledere vil få lik tilgang til å gjøre endringer i Nyby-admin og vil se den samme informasjonen knyttet til den aktuelle gruppen. Nedenfor kan du lese mer om hvordan du legger til flere gruppeledere i din gruppe, både eksisterende medlemmer og helt nye. Du kan også lese om hvordan du sletter en gruppeleder fra din gruppe.

Slik inviterer du et eksiterende medlem i din gruppe til gruppeleder:

  1. Logg inn i admin.nyby.no.

  2.  Klikk på Medlemmer i menyen til venstre. Her ser du alle medlemmene i din gruppe. Medlemmer som allerede er gruppeleder vil være merket med en blå stjerne på profilbildet i listen. 

3. Klikk på medlemmet du ønsker og promotere til gruppeleder. 

4. Et nytt skjermbilde dukker nå opp. Klikk på Inviter som gruppeleder.

5. Når du klikker på Inviter som gruppeleder vil det dukke opp en grønn boks øverst i ditt skjermbilde som bekreftelse på at invitasjonen er sendt.

Slik inviterer du en gruppeleder som ikke allerede er medlem i din gruppe:

1. Logg in i admin.nyby.no.

2. Klikk på Innstillinger i menyen til venstre.

3. Gå til fanen Gruppeledere.

4. Tast inn telefonnummer til personen du ønsker å invitere som gruppeleder i din gruppe. Klikk deretter på den blå Inviter-knappen. 

NB! Om du ønsker å invitere flere på en gang taster du inn telefonummer => trykk deretter "Enter" på tastaturet. Dette gir deg muligheten til å legge inn flere telefonnummer samtidig. 

5. Når du klikker "Inviter" vil det dukke opp en grønn boks øverst i ditt skjermbilde som bekreftelse på at invitasjonen er sendt. Og invitasjonen vil dukke opp i listen over gruppeleder merket med "Invitasjon sendt".

Slik sletter du en gruppeleder i din gruppe:

1. Logg inn i Nyby-admin.

2. Klikk på Innstillinger i menyen til venstre.

3. Gå til fanen Gruppeleder.

4. Finn gruppelederen du ønsker å fjerne i listen over gruppeledere. 

5. Klikk "Fjern som gruppeleder". Personen vil nå ikke lenger ha tilgang til din gruppe via Nyby-admin. 

Fant du svaret?