Mine medlemmer logger seg ikke inn i Nyby: Hva kan jeg som gruppeleder gjøre?

En liten guide til hvordan du som gruppeleder kan oppfordre dine medlemmer til å logge inn i Nyby-appen.

Maren Hovden avatar
Skrevet av Maren Hovden
Oppdatert over en uke siden

I Nyby-Admin kan du som gruppeleder enkelt følge med på aktiviteten hos dine medlemmer. Om det er lite aktivitet i din gruppe kan du begynne med å sjekke når dine medlemmer sist var logget inn i sin Nyby-app. Du kan også se om de har vært logget inn i det hele tatt.

Hvordan minne medlemmer som ikke har vært innlogget i Nyby om å logge seg inn:

1. Logg inn i Nyby-Admin

2. Klikk på Medlemmer i menyen til høyre.

3. Klikk deretter på Dine medlemmer. Her ser du listen over alle medlemmene i din gruppe.

4. Under fanen "Sist aktiv" kan du se når dine medlemmer sist var innlogget i sin Nyby-app.

5. Om et medlem aldri har vært logget inn, vil dette se ut som på bildet under.

6. Om du ønsker å minne medlemmet på at han eller hun skal logge seg inn kan du sende gruppe-invitasjonen på nytt.

7. Klikk på knappen med de tre prikkene helt til venstre på den aktuelle brukeren. Klikk deretter på "Send invitasjon på nytt". (se bildet under).

8. Medlemmet vil nå motta en ny invitasjon på SMS med oppfordring om å laste ned appen og logge seg inn.

Alternativt..

Man kan også sende ny invitasjon via brukerens profil-side:

1. Klikk på det aktuelle medlemmet i Dine medlemmer.

2. Du kommer nå til medlemmets profil-oversikt.

3. Klikk på "Send invitasjon på nytt".