Gi nye medlemmer automatisk tilgang til utvalgte kanaler

Hvordan gi nye medlemmer automatisk tilgang til en kanal i Nyby?

Maren Hovden avatar
Skrevet av Maren Hovden
Oppdatert over en uke siden

Slik gjør du det:

1. Logg inn i Nyby-admin

2. Klikk på Innstillinger i menyen til ventre.

3. Scroll ned på siden til punktet Automatisk legg til nye medlemmer i kanal og klikk på +Velg Kanaler.

4. Du får opp en liste ovre alle kanaler i din gruppe. Velg de kanalene som alle nye medlemmer skal ha tilgang til. Klikk deretter på Velg rettigheter.

5. Du må nå velge hvilke rettigheter medlemmene skal ha i de ulike kanalene. I noen kanaler skal medlemmene kanskje bare kunne se og lese forespørsler, i andre skal de kanskje kunne både skrive og svare på forespørsler.

6. Klikk på Ferdig for å lagre innsillingene.

Alle medlemmer som blir med i gruppen vil nå automatisk få tilgang til disse kanalene med de rettigheter du som gruppeleder har bestemt. Denne innstillingen fungerer for både åpne-, lukkende og hemmelige grupper.