Innlegg i Nyby-gruppa

Hva er et innlegg, hva brukes det til, og hvordan publiserer jeg et innlegg?

Magnus Kober avatar
Skrevet av Magnus Kober
Oppdatert over en uke siden

Et innlegg er en måte for gruppeleder å sende ut beskjeder og lignende til medlemmer i sin gruppe. Gruppeleder velger om innlegget skal gå ut alle medlemmer i gruppen, eller kun til utvalgte undergrupper.

Medlemmer i gruppen vil se innlegget på hjem-skjermen og gruppesiden i sin Nyby-app.

Via et innlegg vil medlemmene ha mulighet til å kontakte gruppeleder som har lagt ut innlegget. Dette vil komme som en melding i gruppeleders innboks.

Du kan skrive innlegg både fra Nyby-appen og fra admin-panletet på nett:

Nyby-app:

• På hjemskjermen, trykk på "Skriv ny"

• Velg "Innlegg i gruppe"

• Pass på at du publiserer i riktig gruppe, og velg deretter hvem du vil at skal se innlegget. Hvis du ikke har laget undergrupper i gruppen vil du kun få valget om å publisere til alle medlemmer her. Trykk "Ok"

• Skriv ditt innlegg og trykk "Publiser"

Admin-panel:

• Logg inn på admin.nyby.no. Sjekk at du er i riktig gruppe, gruppenavn står øverst i venstre hjørne. Hvis du ikke er i riktig gruppe kan du bytte ved å trykke på pilen ved siden av gruppenavnet

• Trykk på "Innlegg" i menyen på venstre side

• Trykk på "Skriv ditt første innlegg"

• Velg hvem av gruppas medlemmer du vil skal se ditt innlegg. Du vil kun få et valg her dersom du har undergrupper.

• Trykk "Neste"

• Skriv ditt innlegg og trykk "Publiser"

• Innlegget vil være synlig under "Innlegg" i menyen på admin.nyby.no, og alle medlemmer som ble satt som mottakere vil se innlegget i appen