Hvis du bruker Nyby i jobbsammenheng kan det være en stor fordel om flere personer kan se og følge opp forespørslene på vegne av hverandre. 

Medlemmer av en delt profil kan:

  • Legge ut forespørsler på vegne av den delte profilen

  • Se alle forespørsler de andre medlemmene av profilen har publisert på vegne av profilen

  • Se svar på forespørsler fra den delte profilen

  • Svare og lage avtale på vegne av profilen

Slik lager du en delt profil:

  1. Logg inn i Nyby Admin på PC

  2. Trykk på Medlemmer › Delte profiler i venstremenyen

  3. Velg "Lag din første profil"

  4. Gi profilen et navn og profilbilde. Navnet du gir den blir stående som avsender på forespørslene.

  5. Velg hvilke av dine medlemmer som skal ha tilgang til å opptre på vegne av profilen

  6. Lagre 

Slik legger du til den delte profilen i en kanal

  1. I Nyby Admin: Gå til Kanaler i venstremenyen

  2. Trykk på kanalen den delte profilen skal ha tilgang til 

  3. Gå til seksjonen "Kan publisere forespørsler" og velg Endre

  4. Under Dine medlemmer, velg Endre

  5. I dialogboksen som kommer opp › velg den delte profilen og trykk Lagre

  6. Lagre

Medlemmene av den delte profilen har nå tilgang til å legge ut forespørsler i kanalen på vegne av profilen.

Fant du svaret?