Opprett arrangementer
Oppdatert over en uke siden

Som gruppeleder kan man legge ut arrangementer både via Nyby-appen og på web (admin.nyby.no).

I appen:

1. Klikk på Hjem-skjermen og knappen Lag nytt arrangement. (Evt. gå til arrangementsfanen og +tegnet øverst i høyre hjørne)

2.  Du får nå opp en enkel mal å fylle ut (Alle arrangementer må ha et navn og dato og klokkeslett). Det anbefales også å legge til et bilde, adresse for arrangementet og en beskrivelse, slik at medlemmer får tilstrekkelig informasjon.

3. Skal arrangementet være synlig på gruppens og kommunens offentlige nyby-side? Scroll ned til bunnen og sett arrangementet som offentlig.

4. Når arrangementet er ferdig klikker du Opprett

På web:

1. Logg inn via admin.nyby.no

2. Klikk på Arrangementer i menyen til venstre

3. Klikk på Lag ditt første arrangement

4. Følg en stegvisprosess for å opprette arrangement.

Når man oppretter et arrangement vil alle medlemmer i gruppen få et varsel på sin telefon og de kan se arrangementet (og alle andre arrangementer i gruppen) i sin Nyby-app.

Om arrangementene er satt som offentlige vil både medlemmer og folk utenfor gruppen kunne se disse i aktivitetskalenderen på deres offentlige Nyby-side. Les mer om offentlig nyby-side her