Endre og slette arrangementer
Oppdatert over en uke siden

Endre eller slette:

I appen:

1. Gå til fanen Arrangementer og klikk på arrangementet som skal endres

2. Klikk Rediger øverst i høyre hjørne

3. Gjør endringer og klikk Oppdater

4. Du får valget mellom å Lagre og varsle mottakere eller Kun lagre. Om du velger å varsle mottakere vil personer som har meldt seg på arrangementet få en varsling på sin telefon om at arrangementet er endret.

For å slette:

1. Gjør steg 1 og 2 over

2. Scroll til bunnen av arrangementet og klikk Slett arrangement. Arrangementet er dermed ikke lenger synlig i appen eller på offentlig side. Medlemmer som har meldt seg på arrangementet vil få en varsling på sin telefon om at arrangementet er slettet.

På web:

1. Logg inn i admin.nyby.no

2. Klikk på Arrangementer i menyen til venstre og arrangementet du ønsker å endre

3. Klikk Endre der du ønsker å gjøre endringer i arrangementet

4. Klikk Lagre

For å slette:

1. Gjør steg 1 og 2 over

2. Klikk Slett arrangement øverst til høyre i skjermbildet (markert med rød firkant i bildet over)