Hvordan svarer jeg på en forespørsel i Nyby?

For deg som skal svare på forespørsler i Nyby

Oppdatert over en uke siden

Når du bruker Nyby får du oppdrag direkte inn i appen og du kan selv velge om du har tid og lyst til å engasjere deg på hvert enkelt oppdrag.

Slik svarer du på en forespørsel i Nyby:

1. Når det kommer inn et oppdrag i appen vil du få et varsel på din telefon eller nettbrett (om du har varslinger slått på). Klikker du på varselet kommer du direkte til oppdraget i appen.

2. Du finner også oppdrag på Hjem-skjermen i appen, eller inne i hver enkelt gruppe du er medlem av (Klikk på Grupper > klikk på aktuell gruppe > forespørsler

3. Om du ønsker å svare på et oppdrag klikker du på forespørselen > Klikk Svar på forespørsel

4. Det åpnes nå en egen meldingstråd hvor du kan snakke direkte med den som har lagt ut oppdraget. Her kan dere gjøre nærmere avtale. For å inngå endelig avtale klikker man på Lag avtale øverst i høyre hjørnet av meldingstråden.

NB! Avtalen må alltid endelig godkjennes av den som har lagt ut oppdraget.

Få oversikt over dine inngåtte avtaler: