Säkerhet och sekretess
Så använder vi din data
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vilken information om mig samlar Nyby in?

Vi samlar in grundläggande information om dig när du skapar ett konto, till exempel ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer. När du lägger till tjänster kan vi samla in ytterligare information som offentlig identifiering. Vi registrerar också information när du kontaktar oss, inklusive kundtjänstförfrågningar, kommentarer eller detaljer som förklarar vad du bad om och hur vi svarade. Vi använder också cookies och liknande tekniker på våra webbplatser och mobilapplikationer för att samla in information om samhandling och användning. I våra användarvillkor hittar du mer information om den specifika typ av information som vi samlar in.

Hur använder Nyby min information?

Vi använder information om dig för att tillhandahålla, förbättra och uppdatera de tjänster vi erbjuder dig. Till exempel använder vi information om dig för att skapa ditt konto, tillhandahålla tjänster (inklusive hemsidor och mobilappar) samt för att upptäcka och förhindra missbruk. Du kan hitta mer information i vår sekretesspolicy.

Delar Nyby min information med tredjeparter?

Vi delar inte dina personuppgifter med tredjepartsföretag.