Logga in som gruppledare första gången

Hur blir man gruppledare i en grupp i Nyby?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att bli gruppledare i Nyby måste du bjudas in till detta. Detta kan göras av en annan gruppledare i gruppen eller andra som har tillgång till detta, t.ex. Nyby-agenten i din kommun. Om du har några frågor om detta, kontakta din Nyby-agent eller oss i Nyby på: hei@nyby.no

När du bjuds in som gruppledare i en grupp kan du logga in på Nyby admin (admin.nyby.no> administrativt verktyg för gruppledare på webben) där du också har tillgång till funktioner för gruppledare i mobilappen.

Första gången du loggar in som gruppledare:

1. När du bjuds in som som gruppledare i en grupp får du ett SMS om detta på telefonnumret du registrerat dig med i Nyby.

2. Klicka på länken i SMSet och följ stegen här. Om du ska bli gruppledare i flera grupper får du en ny SMS-inbjudan för varje grupp som du ska att vara gruppledare för. Du måste klicka på länken i varje inbjudan och slutföra stegen för att aktivera respektive grupp. Detta måste göras av säkerhetsskäl och respektive inbjudan fungerar bara en gång.

3. När registreringen är klar får du tillgång till gruppledarfunktioner i mobilappen och du kan logga in på Nyby admin på webben. Välkommen som gruppledare i Nyby! 🎉

Om du inte har fått en inbjudan via SMS kan du göra följande:

• Kontakta personen som har lagt till dig som gruppledare och se till att rätt telefonnummer är registrerat.

• Om rätt nummer är registrerat och du fortfarande inte har fått SMS kan du kontakta supporten i Nyby: hei@nyby.no eller via vår chattjänst längst ner till höger på denna sida så hjälper vi dig.