Lägg till nya medlemmar automatiskt till en undergrupp

Så väljer du undergrupper som du vill att nya medlemmar automatiskt ska läggas till i

G
Skrivet av Gustav Ronéus
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Logga in på Nyby-admin
2. Klicka på Inställningar i menyn till vänster
3. Skrolla ner till punkten Lägg automatiskt till nya medlemmar i undergruppen och klicka på + Välj undergrupper

4. Du får nu en översikt över alla undergrupper som har skapats i din grupp. Välj den eller de undergrupper du vill att alla nya medlemmar ska läggas till automatiskt i och klicka på Färdig för att spara och avsluta.

Alla nya medlemmar läggs nu automatiskt till i den eller de undergrupper du har valt. Om du vill lägga till eller ta bort medlemmar från undergrupper efteråt kan du göra det i Undergruppsöversikten: Medlemmar > Undergrupper