Skapa arrangemang
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som gruppledare kan du skapa och lägga ut event både via Nyby-appen och på webben (admin.nyby.no).

I appen:

1. Klicka på Hemskärmen och sedan på Skapa nytt arrangemang (eventuellt gå till arrangemangsfliken och + tecknet i det övre högra hörnet)

2. Du får nu en mall att fylla i (Alla arrangemang måste ha namn, datum och tid). Vi rekommenderar också att lägga till ett foto, adress för arrangemanget och en beskrivning så att medlemmarna får tillräcklig information.

3. Ska arrangemanget vara synligt på gruppen och kommunens offentliga Nybysida? Skrolla ner till botten för att ställa in arrangemanget som offentlig.

4. När arrangemanget är klart klickar du på Skapa

På webben:

1. Logga in via admin.nyby.no

2. Klicka på Arrangemanger i menyn till vänster

3. Klicka på Skapa ditt första arrangemang

4. Följ en steg-för-steg-process för att skapa ett arrangemang.

När du skapar ett arrangemang kommer alla medlemmarna i gruppen få ett meddelande på sin telefon där de kan se arrangemanget (och alla andra arrangemanger i gruppen) i sin Nyby-app.

Om arrangemanget är offentligt kan både medlemmar och personer utanför gruppen se detta i aktivitetskalendern på er offentliga Nyby-sida. Läs mer om offentliga nyby-sidor här