Hur svarar jag på en förfrågan?

Steg-för-steg

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som volontär i Nyby kommer du att kunna svara på förfrågningar från andra. För att göra detta måste du först vara medlem i en grupp. Om du inte är det kan du se hur du blir det här. Om du redan är medlem i en grupp kan du följa förklaringen nedan.

När någon skapar en förfrågan får du ett meddelande på din telefon. Om du inte får aviseringar när förfrågningar publiceras kan du klicka här för Apple eller här för Android.

🔴 Observera att du som volontär bara kan svara på förfrågningar och behöver inte skriva någonstans att du erbjuder hjälp, detta är implicit eftersom du är en del av en volontärgrupp. Se videon nedan eller läs dig genom stegen för att svara på en förfrågan.

1. Förfrågningar från din grupp visas på appens hemskärm när någon behöver hjälp (Foto 1)

2. När du trycker på förfrågan kommer du kunna skicka ett direktmeddelande till den som har skapat förfrågan

3. Inuti meddelandetråden kan ni avtala detaljer kring uppdraget. Detta kan till exempel vara tid, plats eller byta telefonnummer.

4. När allt är överenskommet trycker personen på "ingå en överenskommelse" och kommer då se att en överenskommelse är gjord (bild 3)

Ni har nu en överenskommelse!

För att se dina överenskommelser, följ stegen nedan:

1. Tryck på "Hem" i hemskärmen i det övre vänstra hörnet

2. Tryck på dina förfrågningar

3. Här kan du se alla dina överenskommelser