Hur tar jag bort eller redigerar en förfrågan?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du redan har fått hjälp av andra, eller inte längre behöver hjälp, kan du enkelt ta bort din förfrågan i Nyby-appen. Följ samma steg för att redigera begäran.

• Inuti appen på hemskärmen trycker du på "Hem" uppe till vänster

• Tryck på "Dina förfrågningar"

• Tryck på den förfrågan det gäller. Här är det viktigt att du klickar på texten i förfrågan - inte på ditt namn eller på gruppen

• Tryck på de tre punkterna överst i det högra hörnet

• Tryck på "Ta bort din begäran"

• Tryck på "Ta bort"

• Din förfrågan har nu tagits bort och är därmed inte synlig för någon

För att redigera, tryck på "Redigera din förfrågan", gör sedan ändringen och avsluta. Din förfrågan kommer då att ändras automatiskt.