Jag får inte upp grupper i appen

Om du inte får upp grupper har du antagligen inte lagt in var du bor - följ denna guiden för att lägga in bostadsplats

G
Skrivet av Gustav Ronéus
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte kan hitta grupper i Nyby-appen är det troligtvis för att du inte har registrerat var du bor i Nyby appen. Bostadsplats är nödvändigt för att du kunna komma åt grupper som är nära dig. Om du till exempel bor i Vasastan i Stockholm är inte "Hjälp i Helsingborg" särskilt relevant för dig. Följ stegen nedan för att uppdatera din adress.

• Tryck på profilbilden i det övre vänstra hörnet

• Tryck på Visa profil

• Tryck på redigera

• Tryck sedan på "Lägg till" under Plats

• Tryck på "Aktuell plats"

• Bekräfta att du vill använda den här platsen

• Tryck på spara

Du har nu uppdaterat adressen och är redo att gå med i grupper i Nyby. För gå med i en grupp, följ stegen i denna guiden.