Hvordan legger jeg ut en forespørsel i Nyby?
Oppdatert over en uke siden

Når du legger ut et oppdrag i Nyby vil Kvalifiserte ressurspersoner få forespørselen direkte inn i sin app og kan velge å svare om oppdraget passer. Når noen svarer vil det åpnes en meldingstråd i meldingsinnboksen i appen. Noen ganger får man svar fra flere frivillige på et oppdrag. Når man kun trenger en person til oppdraget gjør man avtale med den man ønsker, når avtalen er inngått går det automatisk ut en melding til andre som har tatt kontakt om at det er gjort avtale med noen andre. Nedenfor kan du lese mer om hvordan du legger ut forespørsel i Nyby steg-for seg.

Slik publiserer du en forespørsel i Nyby:

1. Trykk på Grupper i hovedmenyen og velg gruppe du skal legge ut forespørsel i.

2. Trykk på Skriv forespørsel

3. Skriv forespørselen. Ta gjerne med så mye detaljer som mulig, uten å dele person- eller sensitive opplysninger. Trykk Publisér når du er ferdig

4. Forespørselen blir nå synlig i appen til kvalifiserte ressurspersoner dere samarbeider med

5. Når noen svarer på en forespørsel får du varsel på telefonen/nettbrettet (pass derfor på at varsler er slått på)

6. Trykk på varselet eller gå til Meldinger i hovedmenyen
7. Gjør nærmere avtale med personen som ønsker å bidra. Når dere har blitt enige, trykk Lag avtale
8. Personen vil nå få varsel om avtalen. Forespørselen lukkes nå også for henvendelser fra andre personer som vil bidra.

For å se avtaler du allerede har laget i appen:

1. Trykk på Hjem i hovedmenyen og klikk deretter på profilbildet øverst til venstre i skjermen

2. Her får du en meny hvor du har tilgang til alle dine forespørsler og inngåtte avtaler